Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ανγκόλα

Ακίνητα προς πώληση στην Αγκόλα

Η Αγκόλα είναι μια χώρα στη νότια Αφρική. Η Λουάντα είναι η πρωτεύουσα.

Συνορεύει στα βόρεια με τη Δημοκρατία του Κονγκό, ανατολικά με τη Ζάμπια και νότια με τη Ναμίμπια. Το θύλακα του Cabinda είναι επίσης μέρος της χώρας.

Η Αγκόλα είναι μια πολύ σημαντική χώρα για την αφρικανική ήπειρο, καθώς είναι ο τρίτος μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου. Ακόμη και η αγορά ακινήτων συνδέεται με αυτό, στην πραγματικότητα οι τιμές των ακινήτων προς πώληση στην Αγκόλα ακολουθούν την τάση της τιμής του πετρελαίου και ως αποτέλεσμα βρίσκουμε υψηλές τιμές που αποθαρρύνουν τους ξένους επενδυτές που θέλουν να αγοράσουν ένα ακίνητο προς πώληση στην Αγκόλα .

Το ποσοστό των ακινήτων προς πώληση στην Αγκόλα που έχουν πράγματι πωληθεί είναι τόσο μικρό σε σύγκριση με το συνολικό αριθμό των ακινήτων που πωλούνται στην αγορά, ότι το ποσοστό που προκύπτει είναι 0%.

Για να βοηθήσει την αγορά κατοικίας στην Αγκόλα έχουν κατασκευαστεί αρκετά συγκροτήματα κατοικιών που έχουν αντιμετωπίσει μια καλή ζήτηση.

Οι αγοραστές ακινήτων προς πώληση στην Αγκόλα είναι κυρίως εταιρείες που χρειάζονται μεγάλο αριθμό μονάδων για να φιλοξενήσουν το προσωπικό τους.

Τα τελευταία χρόνια χάρη στην ελαφρά μείωση του τιμήματος του πετρελαίου και τη συνεχιζόμενη καταπολέμηση της διαφθοράς από την κυβέρνηση επέτρεψαν μια ορισμένη ανάπτυξη της αγοράς ακινήτων που έχει αρχίσει να προσελκύει ολοένα και περισσότερους ξένους αγοραστές πρόθυμους να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία να αγοράσουν ένα ακίνητο προς πώληση στην Αγκόλα.

Οι πιο ενδιαφέρουσες πόλεις στην Αγκόλα που ψάχνουν για ακίνητα προς πώληση είναι οι Luambo, Bié, Huambo, Moxico, Kwanza Sul, Lobito και Uíge.

  •  
    Μετακομίζοντας στην Αγκόλα. Αποδημία και ζουν στην Αγκόλα

        Η θερμότητα γίνεται αισθητή και τώρα είμαστε στην καρδιά της θερινής περιόδου. Υπάρχουν εκείνοι που αναζητούν ένα πιο δροσερό μέρος, και εκείνους που θέλουν να απολαύσουν πλήρως τον ήλιο και τη θάλασσα. Αλλά ένα στοιχείο είναι κοινό για όλους: εύρεση ενός χώρου που ταιριάζει στις ανάγκες σ ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 41313

Πώληση Ξενοδοχείο, Ανγκόλα, Luanda, Luanda, Talatona

60,000.00EUR
Πώληση
Ξενοδοχείο

6000 m²
Στην καρδιά της Ταλατόνας Περιοχή: • 2 Υπόγεια: 6000μ2 • Κατάληψη 130 αυτοκινήτων + merc. + δωμάτιο εξυπηρέτησης • Ισόγειο • Λόμπι εισόδου: 1...
Cod. 41312

Πώληση Μονοκατοικία, Ανγκόλα, Luanda, Luanda, talatona luanda

3,237,443.34EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

1200 m²
Το V Gardens είναι ένα αποκλειστικό συγκρότημα κατοικιών που αποτελείται από βίλες με όλες τις ανέσεις για να ζήσει η οικογένειά σας ευτυχισμένα και μ...
Cod. 31496

Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Ανγκόλα, Luanda, Luanda, Município de Viana, Bairro Belo Horizonte

51,797.20EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με 4 δώματια

40 m²
Κατάσταση: ΝΕΟΣ ΟΧΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ισόγειο: 1 σουίτα, 1 κουζίνα με διανεμητή και 1 κοινόχρηστη αίθουσα 1ος όροφος: 2 σουίτες και 1 κανονικ...
Cod. 22323

Πώληση Χωράφι, Ανγκόλα, Luanda, Luanda, ..

Reserved negotiation
Πώληση
Χωράφι

500000 m²
γη προς πώληση
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB